OPOZORILO: zaznan poskus zlorabe

V banki smo zaznali več poskusov zlorabe pri naših strankah prek e-pošte z zadevo »POMEMBNO OBVESTILO: Za uporabnike internetnega bančništva Intesa Sanpaolo banke« oziroma "TEHNIČNA PODPORA".
Sporočilo prejemnika nagovarja k ažuriranju podatkov z namenom nadaljnje nemotene uporabe spletne banke Intese Sanpaolo Bank in vključuje zlonamerno povezavo. Poslanemu e-sporočilu lahko sledi tudi klic s strani lažne tehnične podpore, ki želi stranko usmeriti, kako izpolniti podatke. 
Opozarjamo vas, da e-pošta ni bila poslana s strani banke, zato ne klikajte na povezavo ter sporočilo takoj izbrišite. Prav tako ne sledite navodilom klicatelja, če prejmete klic.

Prijava s prenosnim čitalnikom

Pomoč pri prijavi s prenosnim čitalnikom


Za prijavo potrebujete

  • vašo plačilno kartico, podprte so naslednje plačilne kartice:
  • prenosni čitalnik kartic
  • uporabniško ime
    vnesite uporabniško ime, kot ste ga določili v Banki IN.
    OPOZORILO: Če uporabniškega imena še niste zamenjali ali potrdili od 1.7.2016, potem uporabljate staro uporabniško ime, ki ni več podprto. Sledite navodilom v spodnjem razdelku "Pozabljeno uporabniško ime".
Pozabljeno uporabniško ime / Prva prijava

V primeru, da ste pozabili vaše uporabniško ime ali se prijavljate prvič, vnesite v polje celotno številko vaše plačilne kartice in izvedite prijavo. Po uspešni prijavi se bo vaše uporabniško ime ponastavilo in pokazal se bo ekran za določitev novega uporabniškega imena.

Primer celotne številke kartice:

 

Video predstavitev

verzija 2.20231024.2